over ons.

een karaktervol familiebedrijf

Kaspermann is een dienstverlener met ambitie. We zijn toonaangevend op het gebied van detachering in de petrochemie. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn we proactief en direct betrokken bij het succes van projecten, medewerkers en opdrachtgevers.

Meer dan alleen een projectbureau

We luisteren écht naar de wensen van opdrachtgevers en medewerkers. Dat is onze grootste kracht. Er ontstaat een samenwerking die gebaseerd is op het kennen van elkaars behoeften en verwachtingen. Bovendien bieden we gerichte kennis en inzichten. Op deze manier ondersteunen we cliënten uit de proces- en manufacturing industrie.

Niet alleen richten we ons op werving & selectie, detachering en projectondersteuning, maar we hebben oog voor de hele organisatie en de ontwikkeling van zowel werkgever als werknemer. Dit leidt tot blijvend succes, een tastbare groei en het bereiken van de zakelijke doelen.

Experts

Bij Kaspermann werken alleen maar experts. Van junior specialist tot senior professional. Iedereen wordt uitgedaagd en krijgt de kans zich te ontwikkelen. Daartoe zijn verschillende mogelijkheden en hebben we een eigen opleidingsprogramma opgezet.

Hoe het allemaal begon

Al meer dan 25 jaar is Kaspermann een onafhankelijk familiebedrijf. In 1992 ontstaan door grondlegger Pascal Eggen. Momenteel onder leiding van zoon Aernout Eggen. Dankzij het leggen van de verbindingen tussen technische professionals en organisaties is Kaspermann uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie.

Familiebedrijven beschikken over andere eigenschappen dan de meeste andere bedrijven. Dat geldt ook voor Kaspermann. We werken in een familiaire setting en hebben een eigen karakter. Het persoonlijk contact staat centraal en de basis is vertrouwen. Jij & Kaspermann staan voorop.

Heb je vragen of wil je direct meer weten over Kaspermann? Neem dan contact met ons op.