kaspermann opleidingen

praktijkgericht leren

Binnenkort start Kaspermann Opleidingen met de opleiding Mechanische Werkvoorbereiding in de Petrochemie. Deze cursus is bedoeld voor beginnende werkvoorbereiders, werkvoorbereiders die hun kennis willen verbreden en technici die zich verder willen ontwikkelen. 

Wat heeft deze opleiding in petto?

Werkvoorbereiding is een mooi vak. Je bent de spil in een organisatie, omdat je zowel op de werkvloer als tussen de leidinggevenden staat. Als een van de weinigen heb jij het totaaloverzicht in de organisatie. In deze cursus bieden we je de belangrijke handvatten om een succesvol werkvoorbereider te kunnen worden. En dat in een omgeving waar het aanbod van vakmensen steeds schaarser is, en de roep om mensen met kennis veel groter wordt.

Onderwerpen & ervaring

De opleiding Mechanische Werkvoorbereiding in de Petrochemie behandelt veel diverse onderwerpen, van Piping tot Equipment en van het lezen van een Isometric tot QAQC. Een technische achtergrond vanuit school of de praktijk is handig, maar is geen voorwaarde.

Bij Kaspermann word je altijd omringd door ervaren collega’s die je kunnen en willen helpen. Is het niet on-site door een directe collega, dan wel via het Kaspermann netwerk.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.