diensten.

projectondersteuning, werving & selectie en detachering

Je carrière of organisatie naar een hoger niveau tillen? Dan zit je goed bij Kaspermann. Ons doel is om professionals en organisaties te helpen groeien. Met onze diensten zijn we voortdurend bezig om op een professionele, betrouwbare, duurzame en persoonlijke manier resultaten te verbeteren.

Projectondersteuning

Zoek je een betrouwbare partner die goed, snel en efficiënt levert? Die schouder aan schouder met je werkt aan het bereiken van nieuwe performance levels. Met genoeg kennis, ervaring en drive. Een innoverende organisatie met ideeën, een planning en budget en verantwoordelijkheid voor afgesproken resultaten. Dat is Kaspermann.

Werving & Selectie

Bij werving & selectie treden we op als bemiddelaar. We gaan op zoek naar de juiste professional voor invulling van een positie. Een expert met de juiste motivatie, skills en persoonlijkheid die op alle fronten goed past bij je organisatie. Want op de werkvloer wordt de échte beweging gemaakt.

Detachering

Kwaliteit is wat jouw organisatie op voorsprong zet. Dat vraagt om experts. Mensen met een missie die diepgang en overzicht bieden. Ze begrijpen wat ze doen en waarom ze het doen. Dat hoeft niemand ze uit te leggen. Onze specialisten schakelen zelf met jouw mensen en bieden meetbare toegevoegde waarde. Wij leiden ze op en coachen hun inzet. Alleen jij blijft aan het roer.

Waarom Kaspermann?

Omdat we de beste specialisten, sterke methoden en slimme tools bieden die je nodig hebt voor betere processen, geavanceerde producten, goede werknemers of een combinatie daarvan. En dat doen we met passie en plezier. Al meer dan 25 jaar.

 

Kunnen we je van dienst zijn? Neem contact op voor persoonlijk advies.

wij werken onder andere met