Procurement

Private Sector

Kaspermann Procurement Solutions als Materials Management specialist

Voor vooruitstrevende organisaties, die materials management prominent geplaatst hebben in het Managementteam en daarmee het belang ervan bevestigen.

Wij professionaliseren uw inkoop en logistieke processen ten einde de laagste total cost of ownership (tco)te realiseren en/of het Return on investment (Roi) te optimaliseren, door uw materials management processen (inkoop en logistiek) te analyseren.

Op basis van deze analyse maken we een managementrapportage, waarin duidelijk wordt aangegeven hoe wij voor uw organisatie op korte-, middenlange- en lange termijn kosten gaan reduceren.

In deze rapportages worden activiteiten voorgesteld waarmee wij samen met uw organisatie deze kostenreductie gaan realiseren en incasseren

Kaspermann Procurement Solutions als tendermanager

Voor iedere ondernemer die voor een overheidsorganisatie of een collega ondernemer wil werken, maar het lastig vindt om een goede offerte te maken.

U wil graag voor de (lokale) overheid of voor het (regionale) bedrijfsleven werken, maar er zijn allerhande obstakels om zover te komen. Wij nemen deze obstakels voor u weg.

Wij geven u inzicht in de inkoop- en aanbestedingswijze van de overheid en het bedrijfsleven. Daarnaast hebben ruime ervaring met het vinden van aanbestedingen en tenders.

Doordat wij denken als inkopers kunnen wij de aanbestedingsdocumenten, bestekken en offerteaanvragen snel voor u analyseren en uw een onderbouwd advies geven over uw kansen en mogelijkheden.

Wij helpen u door de gehele procedure tot en met het maken van de inschrijving of de offerte tot de vergunning, het contracteren en het implementeren van de werkzaamheden.

Mocht het toevallig eens niet leiden tot een opdracht dan ondersteunen wij u tot en met de eventuele bezwaarperiode, zeker ook als u het niet eens bent met het besluit en nadere stappen wil nemen.

Wij ondersteunen u bij het maken van een herkenbare inschrijving of offerte die recht doet aan uw bedrijfsfilosofie en de uitstraling die u van uw eigen onderneming verwacht met een oplossing waar u volledig achterstaat en met verve kunt verdedigen.

Het is UW offerte en niet onze offerte.

Contactpersoon

Johan Johan van Loenhout

Neon 15
4751 XA Oud-Gastel
Postbus 1368
4700 BJ Roosendaal
0165-714400
06 30700644
johan@kaspermann.nl