Uitvoerder P/M.

jij en kaspermann

Regio: Terneuzen
Solliciteer direct

Als Uitvoerder Piping Mechanical ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op verschillende projecten. Samen met je team zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van fabricage- en montagewerkzaamheden aan leidingwerk en constructies.

Functieomschrijving

  • Coördineren van de werkzaamheden op projecten en zorgdragen voor tijdige oplevering volgens de eisen van de opdrachtgever en interne voorschriften.
  • In samenspraak het aantal benodigde personeelsleden bepalen voor de dagelijkse werkzaamheden en planning maken.
  • Zorgen dat alle benodigde materialen, gereedschappen en voorzieningen bij aanvang en gedurende het project beschikbaar, gekeurd en in goede staat zijn.
  • Werkzaamheden verdelen en medewerkers instrueren.
  • Toezicht houden op de uitvoering van het werk, de voortgang bewaken en de kwaliteit dagelijks beoordelen.
  • Zorgen dat testen en afnamen van de werkzaamheden tijdig en volgens de werkprocedures worden uitgevoerd, inclusief de bijbehorende documentatie in een fabricageboek.
  • Signaleren van meer- en minderwerk en in overleg met de leidinggevende of afdeling calculatie offertes opstellen.

Solliciteer direct

Direct contact over deze vacature

Jij en Kaspermann

Wij geloven in onze mensen. En dat elke succesvolle samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en oprechtheid. Zowel met onze specialisten als met onze cliënten. Kaspermann is kordaat. Je weet waar je aan toe bent bij ons. We willen groeien en nóg beter worden. Telkens weer een stap vooruitzetten. Innovatief, proactief en ondernemend zijn. Samen werken we aan de toekomst. Jij en Kaspermann.

Wil je zelf ervaren hoe het is om te werken met Kaspermann? Neem dan contact met ons op.